Waar plaats je slaapkamer led inbouwspots?

De slaapkamer is natuurlijk dé plaats voor ontspanning. Je brengt er je nachten door, maar misschien ook je avonden terwijl je languit onder een deken een boek leest of een film kijkt. En dan is er natuurlijk ook ruimte om tijd door te brengen met je partner, of misschien om overdag huishoudelijke taken te doen zoals strijken. Kortom, de slaapkamer is een veelzijdige plaats, waarbij passende verlichting moet worden geplaatst voor elke gelegenheid. Met led inbouwspots zorg je voor een ruimte met zowel basisverlichting als sfeerverlichting. Maar waar plaats je je led inbouwspots precies in de slaapkamer?

Led inbouwspots in het slaapkamerplafond

Voor een goede basisverlichting plaats je een grote spot in het plafond, of je kiest voor meerdere kleine spotjes de evenredig over de ruimte verspreid zijn. Op deze manier maak je met led inbouwspots een mooie basisverlichting in de kamer, die ervoor zorgt dat de hele slaapkamer evenredig is verlicht.

led spots slaapkamer

Led inbouwspots voor extra verlichting in de slaapkamer

Voor sommige dingen in de slaapkamer is alleen een basisverlichting niet voldoende, en heb je een beetje extra licht nodig. Hier kun je gemakkelijk voor zorgen door een aantal extra, felle led inbouwspots te plaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan led inbouwspots in de muren bij de strijkplank, of aan weerszijden van het bed om een boek te kunnen lezen. Het is hierbij extra handig om te kiezen voor draaibare led inbouwspots. Deze kun je zelf draaien in de richting waarin je het licht nodig hebt, zodat je altijd een goede verlichting hebt bij je taken.

Sfeervolle led inbouwspots in de slaapkamer

Naast basisverlichting en de verlichting voor taken waarbij je meer licht nodig hebt, wil je natuurlijk ook een beetje sfeer in de slaapkamer. Met kleine sfeervolle led inbouwspots bij het bed, of dimbare  led inbouwspots in de kamer, kun je een fijne, ontspannen sfeer creëren om lekker op te warmen op de koude avonden. Door deze drie led inbouwspots te plaatsen, tover je je slaapkamer om tot een prachtige ruimte met verlichting voor elke gelegenheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *