Inbouwspots led op het toilet

Het kleine kamertje. Over het algemeen breng je er niet veel tijd door, maar toch kom je elke dag regelmatig in deze ruimte. Een goede verlichting moet dus ook op het toilet niet over het hoofd gezien worden. Het is immers niet fijn om in het donker op de wc te moeten zitten. Met inbouwspots led kun je ook deze ruimte gelukkig gemakkelijk verlichten. Dit heeft echter wel wat extra aandacht nodig, omdat deze kamer natuurlijk kleiner is dan je gewend bent wanneer je een lichtplan op gaat stellen. Hieronder bespreken we de soorten inbouwspots led voor op het toilet.

led op het toilet

Soorten inbouwspots led op het toilet

Wanneer je inbouwspots led wilt plaatsen, heb je veel keus uit allerlei soorten, maten en lichtkleuren. Veel mensen kiezen ervoor om inbouwspots led met een koele of neutrale, witte verlichting te plaatsen boven het toilet. Hiermee creëer je een heldere, strakke en schoon uitziende uitstraling in het kleine kamertje. Ook kun je ervoor kiezen om kantelbare inbouwspots led in het plafond te plaatsen. Zo kun je zelf bepalen in welke hoek je lampen licht zullen geven. Dit is voornamelijk functioneel wanneer de ruimte beschikt over schuine muren: door je inbouwspots led hierin te plaatsen en ze vervolgens naar beneden te kantelen, voorkom je dat het licht in rare richtingen door de ruimte gaat schijnen. Ook in een recht plafond zijn dimbare led inbouwspots echter zeer geschikt. Je kunt ze dan richten op de plaats die je zelf uitkiest.

Bewegingsmelder voor je inbouwspots led

Je kunt gebruik maken van een “gewone” schakelaar om je inbouwspots led op het toilet aan en uit te zetten, maar je kunt ook kiezen om een bewegingssensor bij je lampen te installeren. Zo zal het licht automatisch aangaan wanneer je het toilet binnenstapt, en zullen de inbouwspots led nooit langer aanstaan dan noodzakelijk is. Het uitzetten van de inbouwspots led op de wc wordt immers nog wel eens vergeten, maar wanneer ze met een bewegingssensor automatisch uitgaan, zal dit verleden tijd worden.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *